Schrijfdocent

Op verzoek geef ik schrijfcursussen en workshops op maat. Schrijvers die werken aan een eigen schrijfproject zijn welkom bij de schrijfclub die ongeveer eens in de zes weken samenkomt aan mijn keukentafel. Ook organiseer ik ieder jaar in de derde week van augustus een schrijfretraite in Werkstatt Wendorf in Mecklenburg-Vorpommern.

Droom je ervan een week lang ongestoord aan je schrijfproject te werken in een inspirerende omgeving? Dan is de schrijfretraite die ik ieder jaar in augustus samen met Werkstatt Wendorf organiseer misschien iets voor jou. Werkstatt Wendorf ligt in Mecklenburg-Vorpommern. Door de coronamaatregelen is er in 2021 geen schrijfretraite. We hopen in 2023 weer af te kunnen reizen naar Werkstatt Wendorf
Hier vind je meer informatie (pdf).

Over ieder leven valt veel te vertellen en dus te schrijven. Veel mensen willen graag hun herinneringen op papier zetten. Maar waar begin je? En hoe schrijf je het zo op dat het ook voor anderen leuk is om te lezen? In de cursus Schrijven over je leven krijg je tips en schrijfopdrachten die je helpen je herinneringen aan het papier toe te vertrouwen. De cursus is ook digitaal beschikbaar.
Heb je belangstelling, laat me het weten.

Ben je bezig met een eigen schrijfproject en heb je behoefte aan meelezers? Sluit je dan aan bij de schrijfclub die ongeveer eens in de zes weken bij mij aanschuift aan de keukentafel (Kop van Zuid, Rotterdam).
Zodra de coronamaatregelen het toelaten gaan we weer beginnen.